Nieuws

11-11-2017
Een geweldig bedrag hebben wij mogen ontvangen van de Rabobank om te investeren in onze mooie vereniging. Zodat we alle mensen in Helvoirt en iedereen die dat verder nodig heeft kunnen helpen op de best mogelijke manier!
Héééél hartelijk bedankt voor uw stemmen.

 

10-10-2017

Wilt u leren reanimeren? Stuur een mailtje naar ehbohelvoirt@gmail.com en meldt u aan! Deze cursus die 2 avonden duurt wordt steeds gegeven bij voldoende aanmeldingen!

 

10-10-2017

Op donderdag 9 november start weer de cursus EHBO Aan Kinderen. Een erg interessante cursus, die maar vier avonden duurt, en waarin de belangrijkste EHBO kennis en vaardigheden worden aangeleerd speciaal gericht op (kleine) kinderen.

De cursus wordt gegeven in de Oude Dr. Landmanschool in Helvoirt, van 19.30-21.30 uur en kost €45,-

 

13-09-2017

Zaterdagavond 9 september vertrok een 6 koppige delegatie van onze vereniging even na 12 uur ‘snachts naar het sportcentrum in Waspik. Daar was de verzorgingspost voor de wandelaars van de 80 van de Langstraat ingericht, en wij hebben ons daar nuttig gemaakt met het verzorgen van de voeten van de wandelaars. Na het prikken en plakken van de blaren konden de meeste lopers weer door, om uiteindelijk in Waalwijk over de finish te gaan.

Wij hebben weer een enorm gezellige, leerzame en interessante nacht gehad!

Lijkt het jou leuk om volgend jaar mee te gaan? Meld dat dan bij Petra, we zetten je graag op het lijstje erbij!

31-08-2017

Op maandag 23 oktober starten wij weer met de opleidingscursus EHBO! Meldt je nu aan!!

31-08-2017

Op 25, 26 en 27 augustus waren onze vrijwilligers weer in vol ornaat aanwezig bij Outdoor Helvoirt, een ongekend groot evenement in ons gezellige dorp! Wij hebben ons weer nuttig kunnen maken en hebben genoten van de paardensport!

Dank aan de organisatie van Outdoor Helvoirt voor het in ons gestelde vertrouwen!