Opleidingscursussen

OPLEIDINGSCURSUS EHBO IN HELVOIRT!

 
Op donderdag 25 november 2021 starten wij met de nieuwe opleidingscursus voor het diploma van Het Oranje Kruis. Deze cursus duurt 12 weken en kost €175,-
Aanmelden voor deze cursus kan via ehbohelvoirt@gmail.com

 

 

EHBO cursus of reanimatietraining volgen in 2021?
Dit vergoedt je zorgverzekering:

Wil je een EHBO-cursus of reanimatietraining volgen? Goed om te weten dat je zorgverzekering mogelijk (een deel van) de kosten vergoedt. Er zijn veel zorgverzekeraars die vanuit een aanvullende verzekering een bedrag vergoeden voor een EHBO-cursus of reanimatietraining.

Vergoedingsoverzicht per zorgverzekeraar.
Wat er precies vergoed wordt, verschilt per zorgverzekeraar. Bekijk hier een overzicht van de vergoedingen voor EHBO-cursussen of reanimatietrainingen. Zo kun je in een oogopslag zien wat je verzekeraar in 2020 vergoedt. Bij de meeste verzekeraars ligt dit tussen de 100 en 200 euro per jaar.

Informeer bij je zorgverzekeraar.
Niet alle zorgverzekeraars geven concreet aan dat ze een EHBO-cursus of reanimatietraining vergoeden. Ze vergoeden dan een bedrag voor gezondheidscursussen en preventieve cursussen in het algemeen. EHBO-cursussen en reanimatietrainingen vallen hier ook onder. Bekijk wel voor de zekerheid wat hierover in de polisvoorwaarden van je zorgverzekering staat. Of neem contact op met je zorgverzekeraar om het na te vragen.